17/01/2013, Saat: 02:30
(17/01/2013, Saat: 01:22)kardioid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Floydian komşu, memnun musun bu fırçadan? Başka domuz fırçaların var mı? Bununla mukayese edebilir misin?
Sorma sebebim, kalın knot kısa loft bir Omega sokmayı düşünmüyorum familyaya, bol masajlı tıraş için. Yani bizim Jaguar 236'nın adam gibi yoğun ve bol köpük yapanından. Tüm Omega'ların her zaman sıkı duran bir kıl yapısı var, bu konuda Semogue'dan ayrıldığını düşünüyorum ama emin olamıyorum.
Komşum, evde önceden beri bulunan markasız bir domuz kılı fırça dışındaki tek domuz fırçam bu. Aldığımdan beri sürekli bu fırçayı kullanıyorum.
Seyahat tipi denebilecek, dar knot'lu, küçük bir fırça. Uçları çatallaşmaya başladı ama tamamen break-in periyodunu tamamladığını söyleyemem. Onun dışında neredeyse hiç kıl dökmedi, bir-iki tane dökmüştür en fazla. Yani sağlam, kaliteli bir fırça. Öte yandan, dediğin gibi hep sıkı, gergin duran bir kıl yapısı var. Yumuşamıyor meret. Masaj için iyi bir tercih olabilir bence. Sert yapısından dolayı sabunu iyi kaldırıyor, fena köpük yapmıyor ama küçük olduğu için de olağanüstü bir köpük performansı yok.
Kesinlikle kaliteli bir fırça, ama belki bir büyük boyu daha iyi bir tercih olabilir daha dolgun bir köpük için.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI