25/01/2012, Saat: 00:41
merhaba,
tabii ki bir tatmak lazım, haklısınız. zaten hergün traş olanlar için klasik ustura kullanışlı değil. onlara uygun 7 usturalık özel setler var. böyle ucuz birşey de istiyorsanız, ağzını bilen birine açtırmanız faydalı olur. en azından ilk kullanım için. zira bu meşakkatli ve bilmeden yapılamayan bir iş. yavaş yavaş kendinizde öğrenebilirsiniz sonraları.
sayın eggman, jiletli makine hiç kullanmadığım için yorum getiremiyorum farkları hakkında maalesef. babam kullanırdı ama, o da ustura kullanamıyor, o yüzden ona da soramıyorum, kusura bakmayın bu seferlik.
selamlar.
tabii ki bir tatmak lazım, haklısınız. zaten hergün traş olanlar için klasik ustura kullanışlı değil. onlara uygun 7 usturalık özel setler var. böyle ucuz birşey de istiyorsanız, ağzını bilen birine açtırmanız faydalı olur. en azından ilk kullanım için. zira bu meşakkatli ve bilmeden yapılamayan bir iş. yavaş yavaş kendinizde öğrenebilirsiniz sonraları.
sayın eggman, jiletli makine hiç kullanmadığım için yorum getiremiyorum farkları hakkında maalesef. babam kullanırdı ama, o da ustura kullanamıyor, o yüzden ona da soramıyorum, kusura bakmayın bu seferlik.
selamlar.
(25/01/2012, Saat: 00:21)retrojunkie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında benim derdim çelik usturanın ağırlığını tadıp bu işin edebiyatına da ufak bir giriş yapmak. Yani tonla macun, taş, kayış arasında kaybolup günlük tıraşımı olmak için uğraşmam zaten ama en azından bu kadar zamandır ustura kullanıyorken bir de çeliğinin tadına bakmak, hoşuma giderse de hobilerim için ayırdığım bütçeyi belki de oraya doğru yönlendirmek. O yüzden düşündüm ki bu tip ucuz ve sıfır bir usturayla başlangıç yapmak iyi olabilir, en azından sıfır