27/02/2013, Saat: 01:41
Lijun Hocam
Örnek ;Tabac'ın tası da dar,Tabac stick refilleri ,MWF,Col Conk vs. Bir CD çapındaki yani 12 cm kaseye basıyorum,ancak fırçayı çarptırmadan hem yükleme hemde köpürtme yapıyorum.Daracık kase de porsuk fırçayı bastırdıkça,knot birleşimleri ve dış kıllar için iyi değil,geniş geniş ,evire çevire, kase kenarlarına fırçayı çarpmadan fırçayı fazla ezmeden ,sabunu yedireceksin ki hakkını bulsun
Örnek ;Tabac'ın tası da dar,Tabac stick refilleri ,MWF,Col Conk vs. Bir CD çapındaki yani 12 cm kaseye basıyorum,ancak fırçayı çarptırmadan hem yükleme hemde köpürtme yapıyorum.Daracık kase de porsuk fırçayı bastırdıkça,knot birleşimleri ve dış kıllar için iyi değil,geniş geniş ,evire çevire, kase kenarlarına fırçayı çarpmadan fırçayı fazla ezmeden ,sabunu yedireceksin ki hakkını bulsun
(27/02/2013, Saat: 01:08)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27/02/2013, Saat: 00:58)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko kase yapmış,aferin
İçine sabun da yapsın
İhtilaf hocam; Senin sözünü ettiğin gibi eğer fırçanın kase içinde manevra yeteneğini kısıtlayacak çapta ise (8-10 cm) en azından ben kase almaya mecbur bırakılırsam, kase Arko'yu çubuk formdaki gibi yine rendeleyip kaba basmak durumunda kalacağım. Ön yargılı olmak istemem ama yayvan 10-11.5 cm arası kasede satışa sunmazlar bu sabunu.Bülbül yuvası kapta satılır sanki...