27/01/2012, Saat: 21:03
merhaba,
perma sharp' ın sahtesi çok bu arada, zazahanda sordum birkere nasıl ayırıcaz diye, biz bile zor ayırıyoruz anca bildiğimizden alıyoruz gibi bir cevap aldım. benim de evvelden kullandığım ile şimdiki arasında kalite olarak çok fark var, ama görüntü herşeyi ile aynı. bir de her cilt ve sakal aynı olmuyor bahsettiğiniz gibi.
selamlar.
perma sharp' ın sahtesi çok bu arada, zazahanda sordum birkere nasıl ayırıcaz diye, biz bile zor ayırıyoruz anca bildiğimizden alıyoruz gibi bir cevap aldım. benim de evvelden kullandığım ile şimdiki arasında kalite olarak çok fark var, ama görüntü herşeyi ile aynı. bir de her cilt ve sakal aynı olmuyor bahsettiğiniz gibi.
selamlar.
(27/01/2012, Saat: 20:58)retrojunkie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perma-sharp genelde sevilen bir jilet ama ben şimdiye kadar özellikle boyun bölgemde tahriş olmadan tıraş olamadım bir defa bile. Rapira gibi perma-sharp'ın üçte biri fiyata satılan bir jilet bile yapmıyor bunu. Özetle pema-sharp dendiğinde benim aklıma ilk gelen şey tahriş ve yanma, ama keskinliği ve dayanıklılığına diyecek yok. En azından ben iki tıraş rahat olabiliyorum.