aslında bu işin bir kuralı yok, herkes kendi meşrebine göre kullanıyor bütün malzemelerini. her yiğidin yoğurt yeyişi başkadır der büyükler. ben kendiminkini anlatayım;
sert sabunları tercih ettiğimden, sabunumun bulunduğu kaptan sabunu yükleyim, paslanmaz çelik kapta köpürtme işlemi yapıyorum. bu köpürtme yaptığım kabı da sıcak su doldurduğum ve üzerini metal kapakla örterek sıcaklık derecesini düşürdüğüm bir kavanoz üzerine koyuyorum, böylelikle tıraş süresince köpüğüm ve fırçam sıcak kalıyor.
selamlar.
sert sabunları tercih ettiğimden, sabunumun bulunduğu kaptan sabunu yükleyim, paslanmaz çelik kapta köpürtme işlemi yapıyorum. bu köpürtme yaptığım kabı da sıcak su doldurduğum ve üzerini metal kapakla örterek sıcaklık derecesini düşürdüğüm bir kavanoz üzerine koyuyorum, böylelikle tıraş süresince köpüğüm ve fırçam sıcak kalıyor.
selamlar.