26/03/2013, Saat: 21:46
ZaZa jiletleri denedim aynen söylediğiniz gibi yolarak kesiyor,2 günlük sakalımı çok güzel fırçaladım fakat tıraşından memnun kalmadım hatta bir sonraki tıraşım da jileti değiştirmek zorunda kaldım yani her bir jilet bir tıraşlık.
Ben bazen duşta tıraş olmayıda severim o güzel sabunlanma köpüklenme ritüellerinden sonra tabiri caizse kör bıçakla bile tıraş olsam banamısın demez cildim kaldıki sakalım serttir işte orada ZaZa adeta sinek kaydı tıraş yaptı.
Benim fikrim ZaZa jilet dolabımızda olmalı ama kolleksiyonluk ürünlerin yanında benimkisi yerini aldı.
Ben bazen duşta tıraş olmayıda severim o güzel sabunlanma köpüklenme ritüellerinden sonra tabiri caizse kör bıçakla bile tıraş olsam banamısın demez cildim kaldıki sakalım serttir işte orada ZaZa adeta sinek kaydı tıraş yaptı.
Benim fikrim ZaZa jilet dolabımızda olmalı ama kolleksiyonluk ürünlerin yanında benimkisi yerini aldı.
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ