26/04/2013, Saat: 23:05
job benim elime tek yaprak halinde, yağlı kağıdına sarılı olarak geçti. dolayısı ile kullanmaya kıyamadım. lakin cesaret eder de alır iseniz iki paket kadarını sizden satın almak isterim kıyabilirseniz beraberce tecrübe etmiş oluruz...
selamlar...
selamlar...
(26/04/2013, Saat: 22:57)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ohtaran üstad,
gg de job marka jiletler var 100lük halde.
hiç denediniz mi acaba? Merak ettim alasım var bu aralar bi kaşıntım da var
(26/04/2013, Saat: 22:54)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geziye gittiğimiz yerlerde antikacı antikacı dolaşıp jilet ararım, her seferinde eşim de güler bana. denemeye cesaret ettiğim bir eski nacet ve nefis jiletleri var, incelemelerini gerekli konular altında yapmıştım onların. okursanız zannediyorum o ihtişamı paylaşacağız sizinle.
marka olarak kalkıp bakmadım lakin aklıma gelen;
ruby (bulunması nerede ise imkansız bir jilet, internette araştırmalarım neticesinde yalnızca jiletin kağıdına ulaşabildim, bende 10' luk bir paket mevcut.)
punktal (solingen' in epeyce fersude bir modeli
goldtone
gibi aklıma gelmeyen epeyce model mevcut, lakin bazıları ufk lekeli çıkarıp o muheşem sandık kokularını alıp, yerlerine kaldırıyorum tekrar. buldukça koleksiyonuma ekliyorum. yeni jiletlere meylim pek yok, zira buldum bana en uygun olanını, stoğum tam. koleksiyon olarak yeni eski 50 çeşidin üzerindeyim şimdilik. eskilerden devam edip genişletmek niyetine girdim, lakin kutusu 10 lira olup ta kullanmayınca, ne kadar artarsa o kadar eş faktörü giriyor elbette ki işin içine
selamlar.