04/05/2013, Saat: 02:32
Teşekkür ederim.
Bu arada, Gino'yu çok iyi tasvir etmişsiniz ve haklısınız, Gino, Truefitt and Hill'in kalitesiyle bütünleşmiş bir usta bence de ve bundan sonraki Londra'ya her gelişimde bir fırsatını bulup uğramayı düşünüyorum ben de...
Bu arada, Gino'yu çok iyi tasvir etmişsiniz ve haklısınız, Gino, Truefitt and Hill'in kalitesiyle bütünleşmiş bir usta bence de ve bundan sonraki Londra'ya her gelişimde bir fırsatını bulup uğramayı düşünüyorum ben de...
(04/05/2013, Saat: 02:22)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SirAdams, sıhhatler olsun çok keyifli bir deneyim olmuş. Gino iyi bir berber olması yanında videoyu ilk izlediğimde bu adam Tibet tapınaklarında Budist falan olmalı dedim kendimce saçlarıda kazımış zaten ve Budistlikten sıkılıp berberliğe soyunmuş heralde dikkatli bakın sizce Budist rahiplerine benzemiyormu bu adam
Adam bir kere çok güler yüzlü hareketleri, konuşması, ses tonu o kadar dingin,pürüzsüz ve sakin ki gözlerinizi kapasanız Gino yu sadece telepatik olarak hissedersiniz tıraş boyunca en ufak rahatsız edici durum yok.Ben o koltukta öyle yatsam bana terapi gibi gelir abartmıyorum, arka fondan gelen saç kesme makinesinin klik,klik sesleri de ninni gibi
Ginoyu tebrik ediyorum Tibetten kaçıp berber olduğu için işini iyi yapıyor.Bir gün bende orada Tıraş olmak isterim.