19/05/2013, Saat: 23:30
Simdi soyle izah edeyim:
Finest'in birkac kati bir batma. Sentetik firca yuzde yayilmiyor, yani "floppy" degil. At kili ise finest ayarinda floppy. Domuzla kiyaslamiyorum bile; bende baba yadigari bir tane vardi, sonradan ogrendim domuz oldugunu; adeta çalı supurgesiydi. Bendeki 35-65 oraninda, 50-50 olanlar daha da iyidir zannediyorum. Aslinda bu batma olayi ozellikle fircadaki belli basli killardan kaynaklaniyor. Her tirasta ayni kili buluyorum ancak ilginctir bazi killar misinaya filan benziyor. Yani bu at kili olayi biraz degisik. Kuruyken finesttan daha yumusak sanki, ama islanipta yuzde kopuklerken batiyor namussuz zamanla batma olayi gecer mi bilmiyorum. Gifts&care batmanin olmamasi gerektiginden bahsetti. Bakalim, kullanmaya devam.
Finest'in birkac kati bir batma. Sentetik firca yuzde yayilmiyor, yani "floppy" degil. At kili ise finest ayarinda floppy. Domuzla kiyaslamiyorum bile; bende baba yadigari bir tane vardi, sonradan ogrendim domuz oldugunu; adeta çalı supurgesiydi. Bendeki 35-65 oraninda, 50-50 olanlar daha da iyidir zannediyorum. Aslinda bu batma olayi ozellikle fircadaki belli basli killardan kaynaklaniyor. Her tirasta ayni kili buluyorum ancak ilginctir bazi killar misinaya filan benziyor. Yani bu at kili olayi biraz degisik. Kuruyken finesttan daha yumusak sanki, ama islanipta yuzde kopuklerken batiyor namussuz zamanla batma olayi gecer mi bilmiyorum. Gifts&care batmanin olmamasi gerektiginden bahsetti. Bakalim, kullanmaya devam.
(19/05/2013, Saat: 22:05)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: At kılı alan herkes memnun gibi.Tam karşılaştırma yapan da yok.
Şöyle yumuşamış finest gibi gıdıklıyor mu?
Silver gibi okşuyor mu ?
Boar gibi hafif tırmalıyor mu?
Sentetik gibi yırtıyor mu?
(19/05/2013, Saat: 15:53)detay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İhtilaf Üstadım; Lijun alarak belki paran riske girer, beygir gılıylan da paran çöpe gider diye düşünüvatırın garikin...
(19/05/2013, Saat: 15:50)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6 fırça daha alacağım içlerinden biri de bu
SOC x 2
Silver x 2 (knot olarak )
At kılı ( belki meraktan)
LS 26
(19/05/2013, Saat: 15:45)detay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19/05/2013, Saat: 15:21)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Knot'a ne ellerinde ne varsa tıkıştırmışlar
Boar,bristle,synthetic,silver,best,super,finest,pure,black,çalı,çırpı,üstübü,çapıt vs. hepsi bir arada
Lijun'u dar ağacına götürdünüz yine.