24/05/2013, Saat: 21:54
sabunlar yıllarca dayanır,torunlara bile kalır.
Krem pastorize yoğurt gibi dayanır,dayanır sonra,macun ve sabun formuna dönüşür.
Geniş kaselere bastığım sabunları,suyla durulayıp ters çevirip,kaldırıyorum,ters çevirince kapağa da gerek yok.
Ayrıca fırçaya sabun yüklerken ve sabun kaldırırken sabun,fırçanın uçlarına tıraşa hazırlıyor,uçları yumuşatıyor.
Yaşasın sabun

Krem pastorize yoğurt gibi dayanır,dayanır sonra,macun ve sabun formuna dönüşür.
Geniş kaselere bastığım sabunları,suyla durulayıp ters çevirip,kaldırıyorum,ters çevirince kapağa da gerek yok.
Ayrıca fırçaya sabun yüklerken ve sabun kaldırırken sabun,fırçanın uçlarına tıraşa hazırlıyor,uçları yumuşatıyor.
Yaşasın sabun

(24/05/2013, Saat: 21:39)detay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24/05/2013, Saat: 21:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabunlar daha masum,
kremler ve yumaşak sabunlar kimyasal bomba gibi
Evet sanki sabunlar kremlere göre biraz daha masum gibi.Yeri gelmişken (hazır aklımdayken) ben kullanım kolaylığı-zorluğundan söz etmek istiyorum.Kavanoz formatlı krem yada krem-sabunları kullanırken asla fırçayı krem kavanozuna daldırmıyorum.Fırçayı ne kadar silkelesem de krem kavanozuna, fırça su salıyor bi miktar.O nedenle çekiçle ezerek iç bükey derinliğini alıp dümdüz yaptığım krem kaşığımı (çay kaşığı) kullanıyorum.Bu da meşakkatli bi iş her gün her gün.Krem kavanozuna kaşık daldır, köpürtme tasına (krom dondurma kasesi) aktar, fırçayla köpürt, uzun iş.Sabun kasesinden bi çırpıda nemli fırçaya bi çırpıda sabun yüklemek çok kolay geliyor bana.Bu sebeple, bundan sonra tıraş sabunundan yana kullanacağım tercihimi.