29/05/2013, Saat: 14:57
Sizin yaşınız da olsam çelik usturayla tanışırdım.Bu saatten sonra taşı,krem oksiti,kayışı,hon'u,yağı,çamuru... ben uğraşamam,iki çocuk daha büyütürüm daha az zahmetli Ara sıra coolcut yetiyor.
Forum da genel kanaat,sıfır ustura almama yönünde,ikinci el alıp ağız açma ve honlamayı öğrenme yönünde,sıfır Dovo alıp ağzını,belini,sırtını murdar etmeyin,yazık olur.
Larry'e fırça sapı sordum,cevap bekliyorum
Forum da genel kanaat,sıfır ustura almama yönünde,ikinci el alıp ağız açma ve honlamayı öğrenme yönünde,sıfır Dovo alıp ağzını,belini,sırtını murdar etmeyin,yazık olur.
Larry'e fırça sapı sordum,cevap bekliyorum
(29/05/2013, Saat: 14:35)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi ki hocam. Bu arada, bir yakinim Munih'e gidecek bir-iki hafta sonra. Ondan rica etsem diyorum ama bilmiyorum ki Alamanyada dovo ustura bulmak kolay mi.
Siz de yeni model bir ustura mi almayi dusunuyorsunuz yoksa antika mi tercih edeceksiniz?
(29/05/2013, Saat: 14:30)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de siparişim olabilir,haberleşelim.
(29/05/2013, Saat: 14:20)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkur ederim hocam
(29/05/2013, Saat: 14:03)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buraya bir gözatın
http://www.whippeddog.com/