30/06/2013, Saat: 23:55
İhtilaf Hocam baticilik tahris etmiyor, hatta kopugu emdikce daha az batiyor. Sicak suda bekletip biraz fazla urun kullanirsaniz performansini arttirabilirsiniz.
Theunnamed Hocam hjm hic batmiyor, cok konforlu. Ati, domuzu ve diger sentetikleri sollar, finesttan acicik geri kalir ama ben fircami hic degistirme ihtiyaci hissetmiyorum. Silvertip sentetigini de denemek istiyorum hjm/muhle'nin.
Mornetto Hocam hayirli olsun; hemen kullanmayin, biraz break-in iyidir, kokuyu da alir
loft olarak ben fs finest olculerinde istemistim; siz nasil tercih ettiniz?
Theunnamed Hocam hjm hic batmiyor, cok konforlu. Ati, domuzu ve diger sentetikleri sollar, finesttan acicik geri kalir ama ben fircami hic degistirme ihtiyaci hissetmiyorum. Silvertip sentetigini de denemek istiyorum hjm/muhle'nin.
Mornetto Hocam hayirli olsun; hemen kullanmayin, biraz break-in iyidir, kokuyu da alir

(30/06/2013, Saat: 21:14)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Puchacz Üstadım,
HJM fırçanız nasıl batıcı mı?
Batıcı at kılı fırça tahriş yapmaz mı?
Selamlar
(30/06/2013, Saat: 21:02)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 65-35 var bende, ufak bir yazi da yazmistim. Batma yapiyor ama yayilan (floppy) bir firca. Kahverengi olani (agartilmamis) tercih ettim, daha estetik geldi gozume.
50-50 daha iyidir zannediyorum.
Bence hjm/muhle sentetik 65-35'i dover