12/07/2013, Saat: 10:49
Postahanenin kargo departmanini ariyorum.diyorum 3 paket vardi,ayni anda gonderildi,turkiyeye ayni anda girdi,isim,adres hersey ayni.2 si geldi.biri nerde? Dagtimcinin numarasini veriyolar ara da sor diye!!!! Omuzlarin ustunde kova,ici saman basili....
Oyle bir sistem,duzen ki beklediginiz malzemenin elinize ulasmasi veya ulasmamasi tamamen yoldaki ilgili vatandasin o malzemeye ihtiyaci olup olmamasina bagli...
Bu sabah benim parasini odedigim coolcut4 umle sinekkaydi bi tras keyfi yapmis olabilir biri.
Kimsenin gunahini almak istemem ama...
İnsallah coolcutiniza kavusursunuz.
Ben bu sabah denedim.tek perde...rotus gerekmedi bile.jilet cok az cikiyor disari.cok rahat ve inanilmaz,kendi adima,ama kesiksiz bir trasdi.
Oyle bir sistem,duzen ki beklediginiz malzemenin elinize ulasmasi veya ulasmamasi tamamen yoldaki ilgili vatandasin o malzemeye ihtiyaci olup olmamasina bagli...
Bu sabah benim parasini odedigim coolcut4 umle sinekkaydi bi tras keyfi yapmis olabilir biri.
Kimsenin gunahini almak istemem ama...
İnsallah coolcutiniza kavusursunuz.
Ben bu sabah denedim.tek perde...rotus gerekmedi bile.jilet cok az cikiyor disari.cok rahat ve inanilmaz,kendi adima,ama kesiksiz bir trasdi.