08/08/2013, Saat: 17:29
(08/08/2013, Saat: 17:24)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08/08/2013, Saat: 16:51)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki ikisi sanırım organik lord üstadım.
Geçen alayım dedim fırında 4 saatte pişirememiştim. Eti çok sıkı düdüklüde de pişmedi çok uzun süre sanırım 2.5 saat sürmüştü. Bir daha almadım.
Komşum gerçek tavuk öyle olur işte zaten. Dediğin gibi saatlerce pişirirsin. Ama piştiğinde de eti sıkı, kırmızı et gibi çok güzel olur. Bulup alma imkanın oluyor da bundan dolayı almıyorsa kendine büyük kötülük ediyorsun. Hele çocuklarına falan asla o market tavuklarından yedirme.
Çok haklısın üstadım. Kırmızı et gibi daha çok hindiye benzettim tadını ve görselliğini. Sağlıklı olanı bu.
Üstadım tavuğun içini ne kadar temizlersem temizleyeyim içindeki pilav simsiyah çıkıyor benim. Nasıl temizce tavuk içine pilav dökebilirim? Bembeyaz çıkmaz mı fırından bu pilav yapamadım sinir oldum