09/08/2013, Saat: 19:10
ulkede pek kıymetı bılınmeyen uzakdogunun sırrı
buharda pişirme
halen bu lezzetle ve kolaylıkla tanışmamış tüm arkadaslarımı buna davet ediyorum
90larda elektrikli buharlı pısırıcıler yurtdısından gelen akrabalarla yurda gırerdı
kımılerı pılav tenceresı olarak kullanır kımılere bıseye benzemıyo bu dıye kenara atardı anlamlandıramayıp buradaki gibi
aslında uzakdoguda sırlardır bılınn bır teknık
besın suya temaz etmedıgınden besın degerını kaybetmez
yagından arınır cok kısa surede ınanılmaz yuksek bır sıcaklıkta homojen olarak pıser
20 dkda haslanmıs patates
15 dkda mustesem pısmıs kırmızı et ve balık
10 dk da cok lezzetlı tavuk etı pısırılebılır
sureklı kullandıgım bu pısırme yontemını
tencere ıçıne bır buharlı pısırme aletı alarak kolayca sızde deneyebılırsınız
tum dostlarıma tavsıye ederım
buharda pişirme
halen bu lezzetle ve kolaylıkla tanışmamış tüm arkadaslarımı buna davet ediyorum
90larda elektrikli buharlı pısırıcıler yurtdısından gelen akrabalarla yurda gırerdı
kımılerı pılav tenceresı olarak kullanır kımılere bıseye benzemıyo bu dıye kenara atardı anlamlandıramayıp buradaki gibi
aslında uzakdoguda sırlardır bılınn bır teknık
besın suya temaz etmedıgınden besın degerını kaybetmez
yagından arınır cok kısa surede ınanılmaz yuksek bır sıcaklıkta homojen olarak pıser
20 dkda haslanmıs patates
15 dkda mustesem pısmıs kırmızı et ve balık
10 dk da cok lezzetlı tavuk etı pısırılebılır
sureklı kullandıgım bu pısırme yontemını
tencere ıçıne bır buharlı pısırme aletı alarak kolayca sızde deneyebılırsınız
tum dostlarıma tavsıye ederım
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi