17/09/2013, Saat: 02:40
(Son Düzenleme: 17/09/2013, Saat: 02:53, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
Üstadım bu saat konusunda pek cahilim ama vacheron lord üstadın dediğine göre lüks başlangıç saati, 33 yıllık makine ve hiç açılmamış, sanırım her saat başı 1 dk kadar geri kalıyormuş.. Firmasına öncelikle gidilip, kutusu olmadığından, orjinallik belgesi ve içini ilk kez açıp bakımı yapıldıktan sonra dediği rakama müşterisine tevdi edilecekmiş.. Ama kolumda ağırlığını hissettiğim o iki dakika müthişti Rolex su saati gibi kaldı yanında sanırım
Yalnız arkadaş komikliğini anlatıyor, firmayı aramış, saati getirecek eleman demiş ve firma içine bakıcaz, bakıma girecek deyince bizimki boş bulunup, ne kadar bakım ücreti demiş adama Firma elemanı da, efendim siz kahvenizi içerken biz ona gerekeni yapacağız demiş.. Abi bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum, adamlar çay bile içmiyo demişti
Yalnız arkadaş komikliğini anlatıyor, firmayı aramış, saati getirecek eleman demiş ve firma içine bakıcaz, bakıma girecek deyince bizimki boş bulunup, ne kadar bakım ücreti demiş adama Firma elemanı da, efendim siz kahvenizi içerken biz ona gerekeni yapacağız demiş.. Abi bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum, adamlar çay bile içmiyo demişti