Acqua di parma
#14
Şu ana kadar okuduğum en optimist at kılı fırça tecrübesi.
Sizin hangi modeldi?





(17/09/2013, Saat: 20:42)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benimki 50-50 zaten de, uçları kesilmiş, yumuşatılmış, ağartılmış ancak 3 ayda inanılmaz yumuşak bir hal alıyor..

finestlerin yumuşaması neredeyse çok zor, hele bu fırçanın yumuşaklığına erişmesi imkansız diyebilirim..

1-1.5 aydır emirikodan gelen 26 LJ finestle uğraşıyorum, eskiuye3315 üstaddan geçmiş emiriko üstadıma da, lakin hala sert hala sert, neye sürtsem banamısın demiyor, zımparaya denicem son artık...

Aslında at fırça, domuz karekteristiğinde bir fırça.. çatallanmaması dışında, suyu gördüğünde toplanması, zamanla yumuşaması, su tutuşu, kuruduğunda gergin, ama sıcak su içinde domuzdan çok daha yumuşak, hatta silver tadında.. ve kokusuz Smile
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Acqua di parma - Yazar: sertaç - 16/09/2013, Saat: 20:07
Acqua di parma - Yazar: sertaç - 17/09/2013, Saat: 10:42
Acqua di parma - Yazar: dt.krst - 17/09/2013, Saat: 11:07
Acqua di parma - Yazar: sertaç - 17/09/2013, Saat: 11:11
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 19:32
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 19:52
Acqua di parma - Yazar: sertaç - 17/09/2013, Saat: 20:14
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 20:23
Acqua di parma - Yazar: ihtilaf - 17/09/2013, Saat: 20:26
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 20:30
Acqua di parma - Yazar: ihtilaf - 17/09/2013, Saat: 20:35
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 20:42
Acqua di parma - Yazar: ihtilaf - 17/09/2013, Saat: 20:46
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 21:15
Acqua di parma - Yazar: ihtilaf - 17/09/2013, Saat: 21:28
Acqua di parma - Yazar: eskiuyemnt - 17/09/2013, Saat: 21:38
Cvp: Acqua di parma - Yazar: iammac - 25/05/2020, Saat: 16:55
Cvp: Acqua di parma - Yazar: Atlante - 12/07/2020, Saat: 06:26
Cvp: Acqua di parma - Yazar: Samet - 12/07/2020, Saat: 22:52
Cvp: Acqua di parma - Yazar: KCL41 - 13/07/2020, Saat: 05:27

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: