22/02/2012, Saat: 13:33
bence bileme işini çok dert etme, kayışlamayı öğrendikten sonra çok ta gerektiğini sanmıyorum, ama evet, bir süre sonra hiçbirisi yeterli gelmiyor ve düzenli kullanım için kayış(iyileri 50 dolardan başlıyor) bileme taşı(kullanılmış bir barber hone 30 dolar civarında-eğer daha üst düzey birşey istersen 70-140 dolar civarı sentetik bileme taşları) da gerekli olacaktır, ama hepsi zamanla toparlanıyor zaten, geleneksel tıraş merakına yeni kapılan arkadaşlar diyordu ki "yaşasın bu iş bu kadar ucuz ise çok güzel" , ama bir süre sonra jilet çeşidi, makine çeşidi, sabunu, fırçası, kremi, öncesi sonrası derken astarı yüzünden pahalıya çıkıyor malum, o nedenle her değişiklik biraz daha masraf anlamına geliyor herkes bilmeli son iki ayda tıraş için yaptığım harcama 500tl kadar, daha da ne alabilirim diye bakıyorum, eşim o son aldığımla beni kesmezse iyidir
ufak bir internet araştırması ile en ucuz yollu ustura bileme olaylarına da hakimiyet kurulabiliyor, dediğim gibi stropu beklerken en başta gazete kağıdı ile yaptım aynı işi, elindeki zaten profesyonel olarak bilenmiş olduğu için uzun süre idare edebiliyorsun(uygun şekilde yaptığında 3-4 ay kadar).
ufak bir internet araştırması ile en ucuz yollu ustura bileme olaylarına da hakimiyet kurulabiliyor, dediğim gibi stropu beklerken en başta gazete kağıdı ile yaptım aynı işi, elindeki zaten profesyonel olarak bilenmiş olduğu için uzun süre idare edebiliyorsun(uygun şekilde yaptığında 3-4 ay kadar).
memleket kurtulana kadar siyah