23/09/2013, Saat: 13:18
Okudum üstadım memnun kalmıs mılet
Bir teklıfım daha dogrusu fıkrım var shavıng.ıe kendısıne markasız fırca yaptırıp satıyor onlarlamı konussak acaba ?
Bir teklıfım daha dogrusu fıkrım var shavıng.ıe kendısıne markasız fırca yaptırıp satıyor onlarlamı konussak acaba ?
(23/09/2013, Saat: 13:08)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla üstadım bende sadece Lijun 24mm var
Yabancı forumlardaki yorumlara bakarak bu teklifi sundum. Daha önceleri usturaya boynuz sap ararken denk gelmiştim bu fırçalara.
Konunun son kısmında vermiş olduğum linklerde incelemeleri okuyabilirsiniz. Beğenmiş kullananlar.
(23/09/2013, Saat: 13:05)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım fırça iyi mi bu arada ben hiç kullanmadım bu marka ?
(23/09/2013, Saat: 12:50)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sertaç üstadım ve siz hariç listedeki diğer arkadaşlar SOC için tamam demişlerdi. Bu fırça için de evet derlerse dediğiniz gibi 16 fırça etti. Maile cevap gelsin de net fiyatı çıkaralım.
(23/09/2013, Saat: 12:46)fergus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 16 fırça olmuş galiba liste son hali ise , kaldı 9 adet , bulunur diye düşünüyorum..
internette daha fazla yorum okudum bu fırça ile ilgili , şu ana kadar olumsuz birşey duymadım.. ha gayret diyorum...
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.