02/10/2013, Saat: 08:41
(02/10/2013, Saat: 02:04)dt.krst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01/10/2013, Saat: 23:17)deVille Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bifteğinizin hayvanın neresinden olduğu önemlidir mesela bir bonfile ve antrkot yapısı gereği ısgarada daha lezzetli ve yumuşak olabilirken kontrfile haşlamaya ya da fırına da güzel cevap verebilmektedir.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bence kontrfile de hala ızgarada veya dökü tavada daha lezzetli oluyor. T-bone steak denilen biftek türünün de bir kısmının kontrfile olduğunu düşünürsek. Ama daha çok etin kalitesi ve yağlanmış olması önemli lezzet için ve maalesef bizim ulaşabildiğimiz etlerin çok kaliteli olduğunu söylemek biraz güç
Evet zaten haşlamaya da geldiğini söyledim ben de.
Sent from my iPad using Tapatalk