02/10/2013, Saat: 11:18
(Son Düzenleme: 02/10/2013, Saat: 11:27, Düzenleyen: theunnamed.)
Karnıbaharı çiçeklerine ayırdım
Tuzlu su içerisinde 10 dakika kadar haşladım, Çok haşlayınca dağılıyor buna dikkat etmek gerek.
Bir kapta
2 Yumurta
1 Çay bardağı süt
Göz kararı un
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber
Kekik
Bunları karıştırdım, karışımın biraz boza kıvamında olması gerekiyor ki karnıbaharın üzerinde kalabilsin.
Teflon tava içine 1 su bardağı kadar ayçiçek yağı koydum
Karnıbaharları yumurtalı karışımın içine daldırdım her tarafını buladım.
Oradan hooop tavaya. Tavada fazla çevirmedim dağılmasın diye, bir tarafı iyice piştikten sonra diğer tarafını çevirdim.
Üzerine de sarımsaklı yoğurt ile servis.
Tuzlu su içerisinde 10 dakika kadar haşladım, Çok haşlayınca dağılıyor buna dikkat etmek gerek.
Bir kapta
2 Yumurta
1 Çay bardağı süt
Göz kararı un
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber
Kekik
Bunları karıştırdım, karışımın biraz boza kıvamında olması gerekiyor ki karnıbaharın üzerinde kalabilsin.
Teflon tava içine 1 su bardağı kadar ayçiçek yağı koydum
Karnıbaharları yumurtalı karışımın içine daldırdım her tarafını buladım.
Oradan hooop tavaya. Tavada fazla çevirmedim dağılmasın diye, bir tarafı iyice piştikten sonra diğer tarafını çevirdim.
Üzerine de sarımsaklı yoğurt ile servis.
![foto11F0raf3_zpsef483b62.jpg](http://i1332.photobucket.com/albums/w618/theunnamedd/foto11F0raf3_zpsef483b62.jpg)
www.BarbarosRazors.com