11/10/2013, Saat: 20:47
(11/10/2013, Saat: 20:43)metintalha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11/10/2013, Saat: 20:09)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11/10/2013, Saat: 20:00)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11/10/2013, Saat: 18:25)metintalha Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben daha geltir e başlamadım bile muhle r 89 ile kimson fırça sipariş ettim. 1.5 ay daha kartuşa devam : (
Mecbur değilsiniz komşu. Milyoncudan bir yuma, bir fırça, bir sabun alın ve hemen ıslak tıraşa başlayın.. Toplam 5-7 TL. Bu zevki ertelemeyin..
+1 Geleneksel tıraş severlerin beklentisini karşılayacak düzeyde ürünler piyasada ekonomik olarak mevcut. Ayrıca siparişiniz gelene kadar bulabilirseniz bir Wilkinson Sword Classic kartuşludan geçişte size kolaylık sağlayabilir.
Teşekkür ederim tavsiye için haklısınız fırça ve bıçak gelene kadar geltir konusunda tecrübe ediniyim...
wilkinson makinenin alt barının ön kısmında bulunan tırtıklar, ve plastik yapısı (her ne kadar sap içersine yerleştirilen ağırlıkla geleneksel süsü verilmiş olsa da) kartuşa götürüp, sizi bastırmaya ve derinin altındaki sakalı kesmeye bu da tahrişe götürecek.
Bir yuma makine, basit bir stick sabun, ve bir fırça (temizel-başak bulursanız ilerde kullanmaya devam edersiniz) sizi emin olun 89 makineye çok rahat ve tecrübeli bir şekilde teslim edecek saygılar.