23/10/2013, Saat: 18:22
(23/10/2013, Saat: 17:35)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bizde bir yanılgı var, avrupa forumları en doğrusunu yazar zannediyoruz. halbuki aksi doğru bu durumun bazı konularda. extremely sharp dedikleri bıçakları bursada kör diye bilerler. jiletler hakeza, çok konforlu dedikleri jilet batmaktan mahveder yüzü, keskin dedikleri jiletlerle anca kol kıllarını kesersiniz. ya keskinlik anlayışları farklı, yahut bizim gibi "bıyığını balta kesmez" türünden değiller. boşverin o forumları. derby, çok çok yumuşak ve tıraşa karşı toleransı düşük ciltlerde iyi. kaç kez şans verdim, kaç farklı yerden denedim sırf Türk malı diye.
hakkını da yemeyeyim, ilk perdeyi çok keskin bir jiletle geçip, kalan birkaç kılı ikinci perdede derby ile alın bak o zaman yüze konforlu geliyor.
bir de her zaman söylerim teknik ve makine her kişide farklı jilete yönlendiriyor.
(23/10/2013, Saat: 17:09)KUDEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir iki tane web sayfasinda Derby jileti yerlere goklere sigdiramamislar, siddetle hassas ciltlilere tavsiye ediyorlar...
Ben cakmasina rast geldim sanirim...