27/10/2013, Saat: 12:58
(27/10/2013, Saat: 12:28)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cevabınız için teşekkürler peki hocam bu 42c nin kafasının kullanıldığı diğer modeller hangileri 33cdeki kafa 42 ile aynımı acaba ?biraz daha modern ve aynı kafaya sahip olanı varmı diye bakıyorum yoksa 42c güzelmiş(27/10/2013, Saat: 11:55)OldSchool Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27/10/2013, Saat: 06:22)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bendekinin aynısıymış şekil olarak peki malzeme kalitesi olarak benim yumadan üstünmüdür bu ? ele alınca bir ağırlığı kalitesi felan varmı ? ikinci sorumsa de89 ile bu 42c arasında hangisi daha agresif ? 42c dir büyük ihtimal(26/10/2013, Saat: 16:55)OldSchool Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yuma marka ucuz makineden kullanıyorum ve r41 aldım gelmesini bekliyorum
Bide yuma agresifliğinde bir makine arıyorum sizce yuma agresifliğindeki makineler hangileridir
Kafamdaki modeller şunlar
Merkur 15C, EJ DE89 Bu ikisinden hangisi yuma agresifliğine daha yakındır ?
İsteklerinizi karşılayabilecek makine merkür 42C komşu. Cebinizi cildinizi yormaz her gün için elinizin altında arkadaşınız olur ve ıslak tıraş keyfini doyasıya yaşatır.
42c ya da diğer adıyla 1904, merkür'ün diğer pek çok modeliyle aynı kafa tasarımını kullanıyor. Tasarım 2 ya da 3 parça olsa da kafa tasarımı aynı. Dolayısıyla agresiflik de öyle. 42c kafa agresifliği olarak 34c ile aynı, genel agresiflik olarak biraz daha hafif yapısıyla çok az daha mild hissettiren bir alet. ama de89'dan bariz şekilde daha agresif. Günlük kullanıma uygun. Kalitesi elbette yumadan daha iyi, 70gram tam kıvamında bir ağırlığı var. Tasarım olarak tam vintage bir makina.