06/11/2013, Saat: 01:19
(06/11/2013, Saat: 01:11)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ben sana birşey kanıtlamak zorunda değilim tamam da, senin bir hukukçu olarak aklın alıyor mu, Türkiyenin en çok okunan gazetelerinden birisi kafasına göre isim marka vererek ürünlerin analiz değerlerine verene kadar karalama amaçlı bir yazı uyduracak?
Ben atıyorum sırma olacağım, kızılay olacağım, bir firma olacağım ve bir gazete, yazar vs gelecek benim hakkında olmayan uydurma yalan bir haber yapacak? Hem de analiz değerleri falan verecek? Komşum senin bir hukukçu olarak çok daha iyi bilmem lazım
Pelk dostum. Nasıl anlamak istersen. Ben sadece size bir düşünme mecrası açmak istedim tartışacak ya da bu konuyu daha da uzatacak değilim.
Ne diyorduk? Soda pardon maden suyu. Ben de pellegrino tercih ediyorum yerlilerden de kızılay ve sarıkız bir de özkaynak hiç eksik olmaz. Perrier ise sevmiyorum benim için arafta kalıyor. Bir de Gürcistana ait bir maden suyu vardı benzincilerde rastlıyordum artık göremiyorum. Kalsiyum oranı yüksekti tadı kötü ama oldukça yaz sıcaklarında doyurucuydu.
Sent from my iPad using Tapatalk