12/12/2013, Saat: 12:22
(12/12/2013, Saat: 11:52)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar arkadaşlar,
Çakı ve mutfak bıçaklarını bilemek için bileme taşı mı kullanmalı yoksa ne kullanmalı? Elimde 2-3 çakı var, kullanamıyorum bu yüzden.
Basit bir yöntem olmasını tercih ediyorum. Taş kullanılıyor biliyorum da ne tip bir taş almalı, daha pratik yöntemler (aynı zamanda verimli tabii ki) var mı? Ustura için kullanılan taşlar kullanılır mı mesela ? Şu 4k/8k çift taraflı uygun yollu bir taş alsam?
Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ek: Sonradan düşündüm 4k/8k gibi bir taş abartı olur değil mi?
Ucuz yollu 1k tas yada max 2k tas yeterli olacaktir diye dusunuyorum. hem caki hemde ustura icin kullanacaksa coticule yada ucuz yollu bbw slurry ile yeterli olacaktir.