14/12/2013, Saat: 19:03
(14/12/2013, Saat: 14:59)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağlık yönünden kabul edilir bir şey değil. Kartuşlar devrinde bendeniz en fazla 3-4 tıraştan sonra mutlaka kessin kesmesin çöpe atardım o kartuşu. Kaldı ki cildimde 1 cm uzunluğunda yatık batıkları cımbızla hanıma, berbere aldırırken canımın yanmasınman mı, her tıraştan sonra yangınlardan mı, kanamalar, sivilceler mi artık tüm bu nedenlerden ötürü bir de her tıraşta canlı doku parçaları üzerinde birikinti oluştururken, suyla temizlediğinizi düşünüp, haftalar sonra hala eski sivilce kalıntıları ile aynı küçük çelik parçaları ile yüzünüzü kazımak ne kadar doğru?..
Kesinlikle şu gün, bu forum sayesinde pırıl pırıl bir cilde sahibim ve sivilce, kızarıklık, yatık-batık derdim olmadığı halde bir jileti uzun süre kullanabilirliğiniz bir yana en geç haftada bir değiştirmek daha efektif ve sağlıklı olanı.
üstadım selam,
bende de düzelme oldu fakat ben bu düzelmenin büyük oranda fırça, sabun ve sıcak su kullanmamdan kaynaklandığını düşünüyorum.Ben kartuşlu kullanırken jel kullanıyordum çünkü.
Kartuş bana çok bir zarar vermiyordu.
Bünyeden bünyeye farklıdır şüphesiz ama benim kendimde gördüğüm hissettiğim bu.