19/12/2013, Saat: 11:13
Bant işi akıllıca olmuş. Şu anda yapıştırdınız mı düğümü ?
Kürdanlık umarım tahmin ettiğim kadar geniş değildir, havan sapının düz yerine göre 32mm dedim zira havan sapının çapı 30mm.
Hevesinizi kırmak gibi olması üstadım ancak mumluklar da 38mm sanırım. Fotograflarda tealight mum koymuslar deliklere. Mumların çapına baktım da 38mm diyor. Ama yine düğme epoksi taktiği kullanılabilir sap ergonomikse.
Kürdanlık umarım tahmin ettiğim kadar geniş değildir, havan sapının düz yerine göre 32mm dedim zira havan sapının çapı 30mm.
Hevesinizi kırmak gibi olması üstadım ancak mumluklar da 38mm sanırım. Fotograflarda tealight mum koymuslar deliklere. Mumların çapına baktım da 38mm diyor. Ama yine düğme epoksi taktiği kullanılabilir sap ergonomikse.
(19/12/2013, Saat: 11:04)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O da Dremel'le sap yatağı açtığım Pandora Havaneli Üstadım.Düğüm yapıştırdıktan sonra Epoksi taşmasına önlem olarak izole bantla sardım.
Kürdanlık da haddinden fazla uzun.Kısaltmak için ilk boğumu keseceğim.Kumpasla iç çap ölçüsü almadım.Fakat sözünü ettiğin değer sıkıntılı değer.
Minik plastik düğme ve Epoksi ile silme (ağzına kadar) dolgu yapıp kuruttuktan sonra uygulanacak düğüm çapıyla uyumlu sap yatağı açacağım yine Dremel'le.Bu seçenek de uygulanabilir.En azından deneyeceğim.
Pandora mumluk aldım.Silindirik olan 3'lüden.En uzun olan işe yarar.Ölçü bulamadım nette.Gelince incelerim artık.
Selamlar.
www.BarbarosRazors.com