26/12/2013, Saat: 00:37
(26/12/2013, Saat: 00:32)cemuludinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Merhaba;
Validemizin amansız hastalığı sebebi ile uzun bir süredir foruma giremedim geçenlerde theunnamed üstadın sms ile ulaşması neticesinde sizlere bir açıklama yapmak zorunda olduğumu anladım ancak bu gün buradan sizlere cevap vermek nasip oldu (hastamız bugün taburcu oldu eve döndü)
Sizlerinde anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Hastane sürecinde ben ve ailem nöbetleşe tabiri caizse Ege Üniversitesinde yattık sayılır dolayısı ile herkes özel işlerini bir kenara bırakıp kenetlendik ve annemizi kurtarmaya çalışıyoruz.
Bu süre zarfında bizim Scuttle olayını unutmuş değilim değilim ama malum ablama da annemizin yatağının başında otururken abla ne oldu ya bu işi halledemedik de diyemedim sizlerden ricam bize bir süre izin veriniz Allah nasip ederse sıkıntılarımızı atlattığımızda yarım kalan işimizi sonuçlandırmaya çalışacağım.
Bu scuttle işi aslına bakarsanız öyle basit bir iş de değilmiş porselen çamurundan döküm yapılacağı için süreç baya bir uzun sürüyor önce çamurdan model yapılıp pişiriliyor.Daha sonra alçı ile kalıpları alınıyor ve kalıplar elden geçirilip döküm,pişirme,sırlama,tekrar pişirme gibi işlemlerden sonra ürün ortaya çıkıyormuş.Neticede ablamın bu işe el atabilmesi ve bizim isteklerimizi karşılayabilmesi için bir süre ona ve bana izin vermenizi rica ediyorum.
Umarım tez vakitte bu sıkıntılarımızı atlatıp tekrardan kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Hepinize şimdiden sabrınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Cem Uludinç
Geçmiş olsun Cem Bey; elbette sağlık durumu söz konusu olduğunda bu konunun adının bile geçmesi düşünülemez. Hastanıza şifalar dilerim.