(02/01/2014, Saat: 11:47)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur komşum olay sterilize edememek değil, herkes biliyor kılların hayvandan bir prosesle geldiğini, sonuçta bir canlı kılı ve kabul ediyorlar. Ama ikinci el kullanılmış fırça farklı. İstediği kadar sterilize edilmiş olsun kaç kişi daha önce başkasının defalarca yüzüne sürdüğü bir şeyi yine yüzüne sürmek ister ki? Psikolojik açıdan rahatsız eder insanları.
Hele kullanılmış fırçayı sterilize edip sıfır diye satmaları hiç bir şekilde mümkün değil etik olarak.
(02/01/2014, Saat: 16:29)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalnız ben aldığım fırçalarda eli yüzü düzgün kaliteli ürünlerde bu dediğin 'çamur akma' meali kir görmedim hiç, buna ancak bizim ülkedeki açık raflarda uzun süre bekleyen toz çeken domuz fırçalarda gördüm.
İki yorumunuza da katılıyorum. Kullanılmış tıraş ürünlerinin sterilize edilmesi konusunda çekinceler var, ayrıca kişinin kendi prensipleri ve içine sinme durumu da var. Mesela bir kişi restoranda yemek yiyebilir ama kullanılmış yemek takımı almak istemez.
Ben de kullanılmış tıraş malzemesi almam.