27/03/2014, Saat: 23:56
Konu açılmış katkım olsun.
Süt ürünleri üretiminde çalışan arkadaşlarım tüm ürünlerde kıvam artırıcı ve koruyucu olduğunu söylüyor.% 100 doğal diye satılan yoğurtlarda bile var,kanun izin veriyor.Bu yoğurtlar yaz sıcağında bırakılınca bile bozulmuyor.
Evin yakınında süthane var.Aldığım sütü kaynatınca kalın kaymak tabakası oluşuyor.Oradan aldığım yoğurt üç gün sonra ekşimeye başlıyor.
Alerjik bünyeniz varsa fabrik süt ürünlerinden uzak durun !
Süt ürünleri üretiminde çalışan arkadaşlarım tüm ürünlerde kıvam artırıcı ve koruyucu olduğunu söylüyor.% 100 doğal diye satılan yoğurtlarda bile var,kanun izin veriyor.Bu yoğurtlar yaz sıcağında bırakılınca bile bozulmuyor.
Evin yakınında süthane var.Aldığım sütü kaynatınca kalın kaymak tabakası oluşuyor.Oradan aldığım yoğurt üç gün sonra ekşimeye başlıyor.
Alerjik bünyeniz varsa fabrik süt ürünlerinden uzak durun !