01/04/2014, Saat: 22:48
Anladım Metin Hocam,kulaklık ile müzik dinlemek Hi-Fi bağımlılığının ayrı versiyonu.Lambalı portable amfilerde (kulaklık için) var sizin aldığınız gibi şarjlı yada pilli.
Çok zararlı bir hobi,lise harçlıklarımı bir amp.liye yatırdığımı bilirim
Çok zararlı bir hobi,lise harçlıklarımı bir amp.liye yatırdığımı bilirim

(01/04/2014, Saat: 22:34)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf;Üstadım yapmayın bunu yapmayın bunu.
Oğlum buyüyene kadar masa üstü sitem kuramam.Bazı özel durumlar var diyeyim.Sonra belli mi olur.
Üniversite yıllarımdan beri portable olarak müzik dinlerim.Walkman,Discman derken MP3 playerlara geçtik.Çok tecrübeli sayılmam ekipman anlamında.Haddimi bilirim derken bu konuda (Hem portable hem de masaüstü sistem) pek çok ekipman deneyen arkadaşlar var.Onlara saygısızlık olmasın.Kim bilir bu forumda bile vardır.
Esasen 2. arabamızı 5-6 ay önce sattığımızdan beri,Ben ulaşım olarak dolmuş ve otobüsü tercih ediyorum.Dolayısıyla benim tercihim portable.Elimdeki Colorfly C3 ve Hifiman Re-0 kulaklık anfi istiyor.Opampını değiştirdiğim CMOY Grado RA1 klonu anfim var.9+9 V sarj edilebilir pilli.Gelen anfi bu setupı hafifletmek için.Bakalım uyumu nasıl olacak?
@Lijun; Abi sağolasın.Merak ettikçe sor abi ama zor sorma.