02/04/2014, Saat: 13:48
Üstadım kumaşı internetten mi sipariş ettiniz yoksa tanıdık mı getirdi? Gümrük sıkıntısı oluyor astarı yüzünü geçiyormuş diye duydum. Bir de kaç metreden bir ceket çıkar 54 (İngiliz 42) beden için. ( 3metre mi 2,5 mu)
Ben hazır ceket sipariş edeyim diyordum ama 300 pound olduğundan mutlaka gümrüğe takılır, bu kumaşı orijinaline uygun bir stilde dikecek terzi zor bulunur. Ben İngiltere'de 5 yıl kaldım oradayken 6 tane toplamıştım ucuzluk dönemlerinde. 42 inç beden bana oluyor ama kumaş getirip diktirmek de daha ucuza gelir. Belki elimdeki ceketlerden bir tane verip al bunun aynını dik dersem yapabilirler de ben yaka ve omuzlarda çuvallarlar diye korkuyorum.
selam ve sevgiler
Martin
Ben hazır ceket sipariş edeyim diyordum ama 300 pound olduğundan mutlaka gümrüğe takılır, bu kumaşı orijinaline uygun bir stilde dikecek terzi zor bulunur. Ben İngiltere'de 5 yıl kaldım oradayken 6 tane toplamıştım ucuzluk dönemlerinde. 42 inç beden bana oluyor ama kumaş getirip diktirmek de daha ucuza gelir. Belki elimdeki ceketlerden bir tane verip al bunun aynını dik dersem yapabilirler de ben yaka ve omuzlarda çuvallarlar diye korkuyorum.
selam ve sevgiler
Martin
(02/04/2014, Saat: 09:05)deVille Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ben kumaş sipariş etmiştim geldi hala durut kumaşları, afam gibi bir terzi bulup da diktiremedim önümüzdeki kışa kısmetse diktireceğim. Tercihim herringbone (balıksırtı) dokuma. Eğer türk tipi bedeniniz varsa hazır ceket sipariş etmeyin beden sıkıntısı çekersiniz. Güvendiğiniz terziniz varsa kumaş sipariş edin.
Sent from my iPad using Tapatalk