07/04/2014, Saat: 10:25
(Son Düzenleme: 07/04/2014, Saat: 10:32, Düzenleyen: theunnamed.)
Evet üstadım 16 soldaki, sağdakinden tam emin değilim. Henüz inceleme fırsatım da olmadı, yatırdım bulaşık deterjanına bekleşiyorlar titreyerek 
Kaplama yaptırırken nelere dikkat etmek gerek acaba ? yani yurtiçinde halledebilir mi. Büyük ihtimal yurtiçinde bulacağımız biri ilk defa bir tıraş aleti kaplayacaktır. Dikkat edilmesi gereken hususlar neler olmalı acaba fikirleriniz var mı ? Mesela aleti parçalayıp mı götürmek lazım, yada parçalanmadan da kaplama oluyor mu, eski kaplamayı tamamen ne ile kaldırabiliriz ?

Kaplama yaptırırken nelere dikkat etmek gerek acaba ? yani yurtiçinde halledebilir mi. Büyük ihtimal yurtiçinde bulacağımız biri ilk defa bir tıraş aleti kaplayacaktır. Dikkat edilmesi gereken hususlar neler olmalı acaba fikirleriniz var mı ? Mesela aleti parçalayıp mı götürmek lazım, yada parçalanmadan da kaplama oluyor mu, eski kaplamayı tamamen ne ile kaldırabiliriz ?
(06/04/2014, Saat: 18:50)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Manisa isi biliyormusdasonrasi ehemmiyet gostermemis. Evet 90-100 usd kaplama. Gitti geldi kargosu var birde. Ama mekanizma sorunsuzsa soldaki icin enazindan dusunulebilir. 16 galiba degil mi?
www.BarbarosRazors.com