24/04/2014, Saat: 03:26
(23/04/2014, Saat: 22:23)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam 5-10 kesikte ne hale gelirim onu merak ediyorum.Hocam 5-10 kesik dediysek usturayı saplamadık yani ben küçükken babama bende sakal çıkınca usturayla tıraş olacam baba derdim nasıl usturayla tıraş olacaksın olm berberler bile usturayla zor tıraş oluyor derdi "mahalle berberimiz 3 kere tıraş olurken boğazınız deldi ustura saplandığında işaret parmağım giriyordu diyordu her seferinde" mahalle berberine abi ben usturayla tıraş oluyorum babamıda usturayla tıraş ediyorum dedim aferim lan sana dedi Eniştem bize geldiğinde eğer tıraş olmamışsa bana tıraş olur birkaç defa dedemi tıraş ettim. Kendimi ilk ustura ile tıraş ettiğimde yüzümde çizik bile yoktu Elhamdülillah Ama arko kuruduğu için deli ediyordu o ayrı mesele (hocam her tıraşta 5-10 kesik değil toplamda 5-10 kesik oldu babam geç tıraş olur 4-5 güne bir yani her tıraşa hazırlandığımızda adamın suratında hiçbir iz yoktu ) Kapiş
Dün Ustura ile oynuyorum, tersten köpükleri alarak talim yapıyorum, gerdireyim diyorum tutamıyorum cildimi, tuttuğum yerden elim kayıyor
Ustura kapanır jilet yüze değer mi ilk kesiğimi böylece attım.