04/07/2014, Saat: 02:31
1k taş bana göre şart ilk kullanımda, eğer ki bir ustadan (srd, harner, tim zowada, executive vesaire)gelmiyorsa usturanız. iyi bir marka bile olsa bir ağız vermek yerinde oluyor. ilk adımda 1k verdikten sonra zaten 5k ve yukarısı ile epeyce idare ediyor sizi bileyleme gerektiğinde bile. kol kıllarını rahatça kesmesi iyi bir işaret. bu konuda da herkesin bir yoğurt yeyişi var elbette. bazı çok büyük ustalar bileyleme yapıyorlar aklınız durur, olmaz dersiniz.
benim yolum şu;
1-5-8-10/12k taş, üzerine kayışlama ile istediğim ağzı elde ediyorum. 2-2,5 ay yalnızca kayışla gidiyor çeliğine göre. sonra 5k dan, 40ar tur tekrar başlamak yeterli oluyor.
kanayama en iyilerinden birisi doğrudur, o kısmı atlatmışsınız. bahsettiğim gibi istediğiniz ağzı verebilmesi önemli olan bireysel kullanımda. taş setini kurmanız gerekecek.
benim yolum şu;
1-5-8-10/12k taş, üzerine kayışlama ile istediğim ağzı elde ediyorum. 2-2,5 ay yalnızca kayışla gidiyor çeliğine göre. sonra 5k dan, 40ar tur tekrar başlamak yeterli oluyor.
kanayama en iyilerinden birisi doğrudur, o kısmı atlatmışsınız. bahsettiğim gibi istediğiniz ağzı verebilmesi önemli olan bireysel kullanımda. taş setini kurmanız gerekecek.