23/07/2014, Saat: 02:19
Hepinize cevapları için teşekkürler arkadaşlar,hoş bulduk.
Elimdeki ürünler şunlar aslında
1-Jiletli Ustura(coolcut4 tarzı),Rimei,Wilkinson Klasik
2-Rapira,Permasharp
3-Temizel,Lider domuz fırça
3-Arko,Füme,Blueness sabun
4-Tabac Aftershave(kokusu çok övüldüğü için merakımdan aldım bu sette ne işi var demeyin ) ,Rebul Lavanda,Blueness balsam
Merak ettikçe almaya çalışıyorum baya yeniyim aranızda.
Kendim %100 zeytinyağından sabun yapıyorum aslında içine lavanta çiçeğiyle,lavanta yağı katıyorum sadece kozmetik olarak koku versin diye.0,1gram hassasiyetinde teraziyle içine katılan NaOH tamamen nötrlenecek şekilde hesaplayıp yapıyorum.Gliserin miktarı bol olduğu için kullandıktan sonra üzerinde losyon gibi sabun bile oluşuyor.Traş için don yağı oranını araştırıp yapabilirim zaman bulursam.
Elimdeki ürünler şunlar aslında
1-Jiletli Ustura(coolcut4 tarzı),Rimei,Wilkinson Klasik
2-Rapira,Permasharp
3-Temizel,Lider domuz fırça
3-Arko,Füme,Blueness sabun
4-Tabac Aftershave(kokusu çok övüldüğü için merakımdan aldım bu sette ne işi var demeyin ) ,Rebul Lavanda,Blueness balsam
Merak ettikçe almaya çalışıyorum baya yeniyim aranızda.
Kendim %100 zeytinyağından sabun yapıyorum aslında içine lavanta çiçeğiyle,lavanta yağı katıyorum sadece kozmetik olarak koku versin diye.0,1gram hassasiyetinde teraziyle içine katılan NaOH tamamen nötrlenecek şekilde hesaplayıp yapıyorum.Gliserin miktarı bol olduğu için kullandıktan sonra üzerinde losyon gibi sabun bile oluşuyor.Traş için don yağı oranını araştırıp yapabilirim zaman bulursam.