(11/03/2012, Saat: 10:06)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sakin gidip de irem almayın... bu foruma iremi ben buldum ama şu an eski kalitesinde değil ve %50 fazla fiyat çekiyorlar.
azıcık para ayırıp iantangdan alın...
dost tavsiyesi....
(11/03/2012, Saat: 02:49)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: domuz kılıysa kötü kullanmak istemiyorum onu ama forumu araştırınca porsuk fırçada bulabileceğimi anladım en kısa zamanda ondan da edinirim.
tıraştan sonra ne kullanıyorsunuz? nivea after shave traştan sonra gömleğin yakasında falan leke bırakıyor uzun süre yüzde kaygan bi his bırakıyor ondan pek kullanamıyorum.
psyco arkadaşın eklediği videolarda alkolsüz bir after shave kullanın diyo ama yıllarca kolonya kullandık sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
birde cahilliğime bağışlayın şap ne? forumda kimse açıklamaış
bu arada rapira jiletin 10 tanesini 1 liraya astra jiletin 10 tanesini(2kutu) 2 liraya aldım.
Sizdeki Irem porsuk fırçanın sapı bu aşağıdaki kötü fırça sapına benziyor muydu? Sizdeki bunun beyazı diye hatırlıyorum. Eğer öyle ise şunu demem lazım ki, ben bu fırçayı Alanyanın bir beldesinden 2.5 Liraya almıştım. Ama kılları çok sert sentetikti. 1-2 kez kullanıp kafasını kopardım. Ya adamlar aynı sapa porsuk monte etmişler yada bu fırçayı boyayıp porsuk diye yutturuyorlar. Siz sadece söyleyin sap bunun aynısı ve beyaz olanıydı değil mi?