11/09/2014, Saat: 21:40
Ben yaklaşık 6 aydır jiletli ustura ile tıraş oluyorum ve tek el kullanıyorum yani ustura kullanacak adam iki elinide kullanacak diye bir şart yok ki sadece ben değil hem bu forumdan hem yabancı forumlardan bir çok başka ıslak tıraş severler de tek el ile hem Çelik hem jiletli ustura kullanıyorlar.
Merak ve ilgi olduktan sonra 1-2 hafta içinde yapılmayacak bir şey değil. Ben jiletli ustura ile tıraş olmaya başladığımdan beri sadece bir defa çizik attım kendime o da geçti geçicek, usturaya güç uygulamadan kibar kibar kullanmamı hatırlatan bir iz olarak kaldı=)
@siralexf Yanlış anlamayın size karşı çıkmak, muhalefet olmak için değil sadece ustura hakkında önyargı oluşmasın diye yazdım bunları.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merak ve ilgi olduktan sonra 1-2 hafta içinde yapılmayacak bir şey değil. Ben jiletli ustura ile tıraş olmaya başladığımdan beri sadece bir defa çizik attım kendime o da geçti geçicek, usturaya güç uygulamadan kibar kibar kullanmamı hatırlatan bir iz olarak kaldı=)
@siralexf Yanlış anlamayın size karşı çıkmak, muhalefet olmak için değil sadece ustura hakkında önyargı oluşmasın diye yazdım bunları.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper