24/09/2014, Saat: 09:43
(24/09/2014, Saat: 01:10)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Unnamed hocam boks bitti de pikap başladı,usturaya taşlara girdik kaplamacılıktan çıktık,vintage aletlere girdik,bir yandan ticaret aldı başını gidiyor,bir de fotoğrafçılığa girin SOTD ler güzelleşsin,sonra daha Amerikan arabaları,briç,kayak,ney üfleme,Osmanlıca öğrenmek falan da var...Dolu dizgin gidiyoruz hayırlısı.
Saydıklarınızın içinde boks ve plağa giremedik henüz,bende neyi aradığımı bilmiyorum üstad, belki aradığımı bulamamış olsam da yine de birşeyler bırakıyor giderken bu denemeler. İyi de oluyor
(24/09/2014, Saat: 01:45)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peçete,pul,kibrit,para hepsini topladık da ne oldu,bir kedim bile yok anlıyor musun İhtilaf hoca?
Unnamed hocam atlet-ayna fonlu Sotd ları bossyje seviyesine getirsin benden herkese bedava çift kağıtlı polsilver.Yarımşar adet,sedef usturalık...
O fonu değiştirmek için başka bir fon lazım üstad, hemde öyle böyle değil, İMF fonu olabilir mesela, evi değiştirmem ve Prof makina almam lazım onun için bendeki henüz Ar-gör, Lightbox ile de zor olur her gün
@ihtilaf
Neyseki dökülen saçlarım görünmüyor! Gerçi bir defasında objektiflere yakalandık, oradan yürüdük buralara
www.BarbarosRazors.com