24/03/2012, Saat: 16:39
az evvel, ilk kullandığım jiletin diğer yarısı ile tıraş olmak istedim, lakin ne mümkün. jiletin bir yarısı perma-sharp, diğer yarısı yeni zaza olur mu? olmuş. adeta kesmedi sakalımı, kesmedği gibi de çekme mi istersiniz, batma mı? istediğinizi seçeip alıyorsunuz. hayal kırıklığı oldu, ilk yarısı güzel olunca, öyle devam eder zannetmiştim. gerçi arada perma-sharpta da kötü yapraklar çıkabiliyor bu şekilde, rastgelmiştim. ancak yarısı iyi yarısı kötü olana ilk kez tesadüf ediyorum.
velhasıl-ı kelam, almak isteyenler oluyor aranızda, onlara diyeceğim; benim gibi bir nebze olsun eskiye gitmek niyetiniz var ise kesinlikle alın 4 liraya değer. amma tıraş olmak niyeti ile alıyorsanız biraz kumar. tercih size kalmış. zira 8 kutu yeşil astraya mukabil bu fiyat.
selamlar.
velhasıl-ı kelam, almak isteyenler oluyor aranızda, onlara diyeceğim; benim gibi bir nebze olsun eskiye gitmek niyetiniz var ise kesinlikle alın 4 liraya değer. amma tıraş olmak niyeti ile alıyorsanız biraz kumar. tercih size kalmış. zira 8 kutu yeşil astraya mukabil bu fiyat.
selamlar.