04/11/2014, Saat: 16:01
(04/11/2014, Saat: 15:57)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugüne kadar Arko ve Derby dışında sabun kullanmamıştım. Bir üyemizden aldığım tabac ile dün ilk defa tıraş oldum.Sıhhatler olsun hocam.
Sabunlara karşı ön yargılarım bir anda değişti. Cilt yapımdan dolayı ne kadar özenli köpürtsem de arko ve derby ile tıraş olamıyordum, tahriş, yanma fazlasıyla vardı. Tabac Arkoya göre çok daha iyi, tahriş olabildiğince azdı. Kremlere nazaran tahrişi hafifçe hissettim ama bence normal çünkü sonuçta bir sabun!
Sürekli kullanmayı, cildimi alıştırmayı düşünüyorum.
2 günde bir, 2 perde tıraş ile bir 125gr refill Tabac ne kadar dayanır? merakımdan soruyorum, zira bu konu başlığının ilk yorumunda "sert yapılı, en uzun ömürlü sabun" diye bahsediliyor.
Sırada mwf var artık ..
Bir de cella denemenizi tavsiye ederim çünkü cildinize uygun sabunu bulduktan sonra sabunların kremlerden daha koruyucu olduğunu düşünüyorum
Alıntı:2 günde bir, 2 perde tıraş ile bir 125gr refill Tabac ne kadar dayanır?Fırçaya sabun yükleme miktarınıza göre değişecektir ama kolay kolay bitmeyeceği kesin, aynı sabundan stok yapmak yerine başka sabun deneyin