05/11/2014, Saat: 15:36
(05/11/2014, Saat: 15:09)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim yaş otuz beş. Yolun yarısı eder. Demek ki tam zamanında almışım
Şaka bir yana herhangi bir kokuyu severek kullanmak için belli bir yaş veya cinsiyete ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim.
Örneğin Tabac eşimin en sevdiği kokulardandır. Ara ara kullandığına şahit oluyorum![]()
Yani bi kokuyu sevdiysen klişeler hikayedir bana göre.
Bazı kokukar otoritelere göre çok güzeldir sen koklarsın iğrenç bulursun (Örneğin YSL Kouros). Ama sırf otorite beğendi diye burnunun direğini de sızlatmanın manası yok. Buyursun otorite sıksın mutlu mutlu koklasın.
Bana göre kişinin beğendiği en iyisidir.
O konuda hemfikiriz hocam, yaş ve beğeni konusunda. Yani herhangi bir kokuyu begenmek yaşa bakmaz dediğiniz gibi ama herkes de her kokuyu taşıyamaz gibime geliyor. Ya da şöyle düzelteyim cümlemi; herkes her kokuyu taşıyamaz ya da her koku herkese yakışmayabilir. Veyahut bir kokuyu herzaman heryerde kullanmak yakışık almayabiliyor. Sanıyorum bu parfümü tasarlayanların da yaş olarak bir hedef kitlesi vardı. Yani 18lik gençler için yapmadıklarını tahmin ediyorum. Ama genç biri bu parfümü alıp kullanamaz mı? Elbette kullanır. Ama siz de durduğu gibi durur mu? Bence durmaz..