Nar'ın Cilde Faydası
@theunnamed

Üstad teşekkürler. Nokta atışı bilgiler bulmuşsunuz. Ben elimle çekirdekleri kıracak kadar sıkmadım demekki nar çekirdeği yağı değil ama nar yağının faydalarını gördüm. Çekirdeği muhtemelen daha efektifdir. Demekki tıraş losyonu deneylerime nar çekirdeği yağı şart oldu=) Neye faydası yokmuş olarak soruyu değiştirsem daha iyi olacak=)

@ihtilaf

Üstad tıraş losyonu yapıyorum zaten şuan elimde 3 tane tarifim var hatta ikisini @ohtaran komşumuz denedi ve beğendi fakat sorun şu ki doğal malzemeler ve biraz da üretici ( ben oluyorum=) ) kaynaklı değişkenler nedeni ile her parti aynı olmuyor. Şuan onu dengelemeye yönelik çalışmalarım var. En basit örnekle kullandığım bir mandalina inanılmaz koku verirken, aynı bahçenin aynı ağacının başka zaman toplanan ürünü hiç hissedilmiyor. O yüzden daha forumdaşlara sunabileceğim bir ürünüm yok.

Bir de hazır konusu gelmişken sorayım belki bileni çıkar; ana malzeme olarak votka,rom gibi damıtılmış alkol kullandığım zaman alkol sadece kokusuz çözücü olarak işini görüyor fakat içki fiyatları ortada.. Saf etil alkol kullandığım zamam ise ne kadar seyreltirsem seyreltiyim ana kokuyu bastıran net bir alkol kokusu oluyor. Bunu çözmek için ne yapılabilir? Hani alkol fiyatlarımız KKTC gibi olsa herkese hem içip hem losyon olarak kullanabileceği Absolut'lü losyonlar hazırlarım ama ülkemizde biraz (!) Pahalı oluyor.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper

Bu Konudaki Yorumlar
Nar'ın Cilde Faydası - Yazar: Straht - 06/11/2014, Saat: 17:11
Cvp: Nar'ın Cilde Faydası - Yazar: theunnamed - 06/11/2014, Saat: 17:49
Cvp: Nar'ın Cilde Faydası - Yazar: ihtilaf - 06/11/2014, Saat: 18:22
RE: Nar'ın Cilde Faydası - Yazar: Straht - 06/11/2014, Saat: 18:40

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RAM Takviyesinin faydası olur mu? mancho 59 77,955 23/04/2015, Saat: 16:14
Son Yorum: ihtilaf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: