07/11/2014, Saat: 00:51
Makineyi kutusunda kullanmayı düşündüğüm için kutusunu, dispenserini, içinde kalan 5 adet jileti de temizledim.Jiletlerin üzerinde gillette blue yazıyor ancak oksitlenmeden dolayı siyaha dönmüşler.Benim temizlik işlemimden sonra mavi oldukları anlaşıldı
Arkadaşlara fikir olması açısından uyguladığım işlemi yazıyorum.
1-Aksesuarları %20 çamaşır suyu %80 su karışımında 15 dk beklettikten sonra sabunladım ardından wd40 ile temizleyip tekrar sabunlama ve durulama yaptım
2-Makineyi 200 ml su içerisine bir miktar savlusol karışımında 15 dk beklettim.65 derece suda 15 dk bekletip sabunladım duruladım.%10 çamaşır suyu %90 su karışımında bekletip diş fırçasıyla tekrar sabunlayıp duruladım.Metylan maden cilası ile cilalayıp wd40 ile temizledim.

Arkadaşlara fikir olması açısından uyguladığım işlemi yazıyorum.
1-Aksesuarları %20 çamaşır suyu %80 su karışımında 15 dk beklettikten sonra sabunladım ardından wd40 ile temizleyip tekrar sabunlama ve durulama yaptım
2-Makineyi 200 ml su içerisine bir miktar savlusol karışımında 15 dk beklettim.65 derece suda 15 dk bekletip sabunladım duruladım.%10 çamaşır suyu %90 su karışımında bekletip diş fırçasıyla tekrar sabunlayıp duruladım.Metylan maden cilası ile cilalayıp wd40 ile temizledim.

Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
Hadi hayırlı tıraşlar...