09/11/2014, Saat: 22:30
(09/11/2014, Saat: 17:17)mckemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen hafta impa ticarete gittim.Progress ve birkaç parça şey aldım.Ama ben aldıklarım yerine impa dan bahsetmek istiyorum.Progress i zaten herkes biliyor.Orada duyduğum ve nadiren de olsa forumda da yazılan impa ya gittim çok ilgisizlerler memnun kalmadım vb.yorumlar üzerine yanlış tanınmalarını önlemek için birkaç şey yazmak istiyorum.
İmpa yı çok uzun süredir biliyor alışveriş yapıyorum.Hatta ilk keşfedenlerden Mustafa beye foruma üye olmasını söyleyenlerden biriyim.Mehmet ve Mustafa bey herşeyden önce dürüst ve iyi niyetli insanlar.Para için esnaflık yapmıyor yalan yanlış şeyler söyleyip zorla mal satmıyorlar.Bunlara rağmen yapılan art niyetli yorumlar impa yı karalamaktan başka birşey değil.Gerçi yöneticiler sağ olsun hemen müdahale ediyor böyle şeylere.İmpa gibi yurtdışı
fiyatlarına ürün satan yok.Ben yurtdışından ürün almak yerine impa dan almayı tercih ediyorum.Kargoyla gümrükle uğraşmadan en uygun fiyata ürünlerimi almış oluyorum.Ayrıca elin yabancısı kazanacağına esnafımız kazansın.Zaten aldığımız herşey yabancı.Benim impayla hiçbir bağlantım yok.Sizler gibi müşterisiyim.Ben sadece tanıdığım iyi dürüst esnafların yalan yanlış yorumlarla karalanmasını istemiyorum.Hepsi bu.Sürç-i lisan ettiysem affola.
İmpa ticaret hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum.
syg
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.