11/11/2014, Saat: 01:56
(Son Düzenleme: 11/11/2014, Saat: 01:57, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
(11/11/2014, Saat: 01:51)Kalfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki bişey sorcam bu şekilde yuma gibi 2 taraflı aletler olduğu gibi tek taraflı aletlerin de olduğunu görmüştüm sanki bi yerde.Varmı öyle bişey ? Benim daha çok hoşuma gidiyor yani böyle berberimden eski yeşil jelatinli yarım perma sharp almıştım onun için yaptım bunu.Bundan sonra bu şekilde kararlıyım saolun daha tedbirli dikkatli olurum.Ama bu yeşil yarım perma sharp beni 1-2 tıraş daha götürür nerden bulurum bundan ? Resmini de çeker gönderebilirim.Diğer 100 lü yarım perma sharplardan değil bu onların jelatini beyaz.Berberler yeşil olandan takıyor usturalarına.
Tek taraflı SE makineler mevcut. GEM gibi. Jileti farklı, kendine özel.
Bir diğer çeşidi Schick, Cobra gibi feather professional jiletlerle uyumlu makineler ki bunlara da normal yaprak jilet takılmaz, takılmamalı

Makineler bölümünden incelemeleri okuyunuz.
Başlangıç olarak Ulus Alsancak Çarşısındaki REKLAM FİLTRELENMİŞTİR Üstad Mustafa beyle görüşünüz. Zamanla ürünleri tanıdıkça tıraş keyfiniz artacak. Lakin yeni, tehlikeli şeyler denemeyin. Cildinizi riske atmayın. Yuma halen kullandığım zevkli makinelerden, hiçbir tarafını kırıp bükmeyin. Olduğu gibi kullanın.