13/11/2014, Saat: 10:45
Haklısınız komşum, ben de dün akşam sizin bu mesajınızın etkisiyle oturdum taşın başına. Düzgünce ağzı açabildim ama epey uzun sürdü. Naniwa 1k/3k kombine taş çok yavaş kesiyor gibi geldi bana ve sürekli taşı düzlemek gerekiyor bu da çok vakit alıyor. (Bence coti daha iyidir bendeki 1k/3k kombinasyon taşından. Benim coti de gelecek bugün yarın bekliyorum)
İşlemi hızlandırmak için çamur(slurry) yapıp taşa tam temas etmeyen noktalara hafif baskıyla eşit ve güzel bir ağız açtım.
Sonra taşın 3k tarafında tüm 1k çizikleri yokolana kadar X hareketi yaptım. Keskinliği epey arttı, ağzı parlamaya başladı. Sonra uykum geldi en heyecanlı yerinde bıraktım
İşlemi hızlandırmak için çamur(slurry) yapıp taşa tam temas etmeyen noktalara hafif baskıyla eşit ve güzel bir ağız açtım.
Sonra taşın 3k tarafında tüm 1k çizikleri yokolana kadar X hareketi yaptım. Keskinliği epey arttı, ağzı parlamaya başladı. Sonra uykum geldi en heyecanlı yerinde bıraktım
(12/11/2014, Saat: 12:34)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu olayda araya zaman girip ustura bi kenarda kalınca soğuyorsun el alışınca çalışmak lazım coti tek taş olunca yoruyor tabi 30 dkda anca kendine getirebildim yani kısacası çalışmak lazım
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare