14/11/2014, Saat: 14:19
chianski komşum, benim usturamdan bahsetmişsin, herhalde puma olandan bahsediyorsun. O ustura güzel bir usturaydı ah sen neler yaptın ona baskı falan şaka bir tarafa , bence önce tespiti bir sağlam yapmak açısından, taşını iyice bir düzleştirip ardından usturanın ağzını marker kalemle çizip, taşa bir sürtersen, markerdeki aşınmaya göre usturanın neresi taşa değmiyor neresi değiyor anlamak daha kolay olur.
Ona göre bir çare düşünelim hep beraber yardım kabul edersen.
Bir de ben eski usturaları daha fazla yıpranmasın diye tek kat bantla bileyliyorum. Bantı da bıçağın shoulder kısmına kadar çekerim daha geriye çekmem (sham ustanın tavsiyesidir, shoulderless olanlarda geriye kadar çekebilirsin diyordu) birde öyle dene markerleyip görelim, çıplak ve o şekilde bantlı bir şey farkedecekmi.
Ona göre bir çare düşünelim hep beraber yardım kabul edersen.
Bir de ben eski usturaları daha fazla yıpranmasın diye tek kat bantla bileyliyorum. Bantı da bıçağın shoulder kısmına kadar çekerim daha geriye çekmem (sham ustanın tavsiyesidir, shoulderless olanlarda geriye kadar çekebilirsin diyordu) birde öyle dene markerleyip görelim, çıplak ve o şekilde bantlı bir şey farkedecekmi.