Ustura keskinliği
#6
Eger usturanizi coticule ile yeterince bilediyseniz(ki ilk denemenizde basarli olmaniz neredeyse imkansizdir, cok zaman ister) sonradan kayis kisminda hataya dusmus olabilirsiniz. Bahsettigini paddle stroptan bende de var ve krom oksit diye dusundugunuz kisim aslinda cok daha kalin bir micron a sahip bence 5-6k civarina dusuruyor usturayi. Ayni hatayi bende yapimistimSmile

Bence usturanizi hic bastirmadan(tasi tiras edermis gibi bir baski ile) birkac tur sadece su ile coticule uzerinde x-stroke yapip sonrasinda sadece deri kismi ile kayislayin.

Aldiginiz coticule un eski yada yeni olmasi cok birsey degistirmiyor bence, sadece tasin hizini etkiliyor. Elimde hem la veinette hemde la grise var bence hiz haricinde son agizda herhangi bir farklari yok. La grise standart satilan coticule lerin madeni oluyor genelde.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Ustura keskinliği - Yazar: saslan1982 - 24/11/2014, Saat: 00:49
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: ohtararan - 24/11/2014, Saat: 01:21
RE: Ustura keskinliği - Yazar: Chinaski - 24/11/2014, Saat: 10:26
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: Hasan Ali - 24/11/2014, Saat: 10:31
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: ckeskin - 24/11/2014, Saat: 10:35
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: hedehodo - 24/11/2014, Saat: 10:49
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: saslan1982 - 25/11/2014, Saat: 00:07
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: saslan1982 - 27/11/2014, Saat: 02:26
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: Lord Sparhawk - 27/11/2014, Saat: 12:07
Cvp: Ustura keskinliği - Yazar: saslan1982 - 28/11/2014, Saat: 14:18

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba ve jiletli ustura hakkında Bydavulcu 7 4,707 15/12/2018, Saat: 12:33
Son Yorum: Bydavulcu
  Ustura ve Ben Joe Doe 21 11,559 18/11/2017, Saat: 19:16
Son Yorum: bekvural
  Ustura isimli kitap ayasofya 22 24,438 02/07/2017, Saat: 02:10
Son Yorum: Suhulet
Sad Enzo ustura ilk deneyim (yardım) Gkhn93 29 34,882 27/06/2015, Saat: 07:50
Son Yorum: Gkhn93
  Ustura almak istiyorum KAFSINKAF 30 20,506 30/05/2015, Saat: 00:14
Son Yorum: erdincarikan

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: